Afișez singurul rezultat

Filtre
Sold out
Citește mai mult
Închide

Perie pentru curățarea mașinilor de tuns Andis

35,00 lei

Andis

Andis își găsește rădăcinile la începutul anilor 1920, când Mathew Andis, care lucra la Mitchell Motor Car Company din Racine, Wisconsin, SUA ca producător de instrumente, a decis să plece și să înceapă propria afacere. John Oster și Henry Meltzer au venit la el acasă și au cerut să fie parteneri și astfel a luat naștere Andis O M Manufacturing.

Întreprinderea lor a crescut rapid și în curând compania lor de scule și matrițe a fost contractată pentru a produce lame de tuns pentru mașinile de tuns fără motor, acționate manual. Totuși, acest parteneriat a durat aproximativ un an.

Într-un final cei trei s-au despărțit, și fiecare și-a început propria companie în Racine. Brandul a dezvoltat rapid mașina de tuns electrică și a început AndisClipperCompany, oficialul înființat în 1922 iar, în cele din urmă, a evoluat în compania de astăzi. Racine a fost un pat fierbinte pentru motoarele electrice, în special cu invenția motorului HP fracționat. Companiile locale, precum Hamilton Beach, InSinkErator, Dremel și Andis, au folosit această tehnologie pentru a produce blenderele, dispozitivele de eliminare a deșeurilor alimentare și instrumentele rotative.

Principalul avantaj competitiv al lui Andis a fost că acest Clipper era mai mic, mai rapid și oferea o performanță mai mare decât alte mașini de tuns disponibile în acel moment. Acest tăietor a fost prima generație a mașinii de tuns de astăzi, care este încă unul dintre cele mai populare modele ale brandului. Producția a început în subsolul casei familiei Andis, întreaga familie ajutând la asamblarea mașinilor de tuns. Mathew le-a vândut din ușă în ușă la frizerii din Racine și din împrejurimi. O dată cu cererea tot mai mare din partea frizerilor din Statele Unite care îmbrățișează rapid noul Andis Clipper, compania avea nevoie de mai mult spațiu de fabricație.