Filtre

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Copacetic

Copacetic a fost puternic influențat de anii 1920 și 30. Erau vremurile în care bărbații se străduiau să fie respectuosi respecte; poseda maniere și onoare era totul. „A fost deceniul secolului al XX-lea.

Noi, la Copacetic, credem că bărbatul din secolul al XXI-lea încă aderă la aceste valori, totuși ceea ce s-a schimbat este că în zilele noastre el cere mai mult de la regimul său de îngrijire.

„Copacetic” este un cuvânt de argou american care înseamnă că ceva este extrem de satisfăcător. A fost popularizat în anii 1920 de către dansatorul și animatorul afro-american Bill ‘Bo Jangles’ Robinson, care era pe atunci cel mai bine plătit animator american din SUA. Sloganul său, „totul este copacetic”, a întărit dispoziția însorită a lui Robinson.

Termenul copacetic reprezintă produsul din ambalaj. Gama de produse Copacetic gentleman conține ingrediente de înaltă calitate, rezultând formulări care pur și simplu își fac întotdeauna treaba. Suntem încrezători că anii necesari creării acestor produse, împreună cu testele riguroase desfășurate în cadrul premiatului salon de coafură Savills, au produs o gamă de produse care oferă o eficiență excepțională, o utilizare ușoară cu prețuri accesibile. Bonusul suplimentar este că fiecare produs pare sigur „umflat”.

Stilul artistic al ambalajului își are rădăcinile în perioada Art Deco.

Fără mizerie. Fara stres. Totul este copacetic.