Afișez singurul rezultat

Filtre
-64%
Adaugă în coș
Închide

Pamatuf de ras Graham Hill

79,00 lei

Gaham Hill

Graham Hill a fost unul dintre cei mai de succes piloți de curse din istorie. El a fost singurul pilot de curse care a câștigat „Tripla Coroană a Motorsportului”: Campion Mondial de Formula 1, câștigător al Indianapolis 500 și legendarul 24 de ore de LeMans.

Cu toate acestea, Graham Hill a fost mult mai mult: El a fost domnul britanic prin excelență: politicos, respectuos, plin de umor, cu minte largă și realizat. Toate ușile îi erau deschise, era binevenit peste tot și o binecuvantare pentru fiecare societate din cre facea parte. Discursurile sale după cină au fost legendare. A fost un etalon de stil a vremurilor sale. Îngrijirea perfectă a mustății și a părului era esențială pentru el, iar fiul său, Damon Hill, încă zăbovește despre garderoba tatălui său.

Linia de produse Graham Hill este un omagiu adus acestui domn britanic. Au fost selectate două parfumuri rafinate, elegante și masculine: Un parfum aromat cu o combinație de bergamotă, bambus de apă, lotus albastru, eucalipt și cedru roșu, și parfumul floral, lemnos, al ceaiului verde, iasomiei, floare de tei, miere și chihlimbar.

Designul este inspirat de legendarul design al căștii tatălui și fiului, Graham și Damon Hill: Lamele albe ale cârmei de la London Rowing Club pe un albastru prusac foarte închis.