Showing all 2 results, including child brands

Filtre
Perie de păr profesională Y.S. Park T09 - Albastru
Adaugă în coș
Închide

Perie de par Y.S. Park T09 – Albastru

114,00 lei
Sold out
Pieptene profesional Y.S. Park 332 – Roz
Citește mai mult
Închide

Pieptene profesional Y.S. Park 332 – Roz

70,00 lei

YS Park

YS Park ia nastere in anul 1980, o dată cu fondarea Y.S.PARK Co. Ltd. și deschiderea primului salon în Daikanyama, Tokyo.

Young Soo Park și-a propus să facă cele mai bune instrumente din lume, conceptul valabil cu prima zia în care a început să proiecteze instrumente profesionale. Toate instrumentele YS PARK sunt proiectate cu grijă, cu o înaltă calitate pentru ca toată lumea să lucreze cu ele cu ușurință.

În prezent, Y.S. PARK Professional este un producător extrem de renumit și apreciat nivel mondial, cu peste 1000 de articole asortate, sprijinit de un număr foarte mare de stilisti de top din întreaga lume.

Ascensiunea brandului japone se datoreaza vastei experiențe a fondatorului, Young Soo Park. Acesta lucra ca stilist la Londra, Paris și Vancouver. A participat la mai multe spectacole din Franța. A lucrat pentru un spectacol de Christian Dior, Tokyo Fashion Week și diverse emisiuni TV ca stilist și make-up artist. A primit titlul de cel mai bun coafor  din „Courvoisier Book of The BEST”, documentat de Patrick Lichfield în 1986.

Brandul YS PARK și-a extins viziunea în domeniul educațional și implicat activ în seminarii în multe țări din întreaga lume.