Dacă rutina ta zilnică presupune și îngrijirea părului și a bărbii, îți putem spune că ai ajuns unde trebuie. Experiența bărboșilor de pe iBarber.ro în domeniul produselor de grooming pentru bărbați este validată de peste cele 10.000 de comenzi avute anual și miile de clienți mulțumiți. Care este secretul? Studiul amănunțit al pieței internaționale, produsele alese cu grijă, testate și aprobate de profesioniști înainte de a fi comercializate.

Pomada, produs de îngrijire a părului

Unul dintre produsele noastre vedetă este pomada, un produs mai puțin cunoscut, dar esențial pentru creșterea și menținerea unui stil de viață sănătos al părului. Știți deja că îngrijirea părului necesită timp, efort și produse de calitate, iar pomada ar trebui să ocupe un loc special, fiind folosită cu succes pentru frezele care necesită aranjare din pieptăn.

Ceară de păr, gel sau pomadă?

Spre deosebire de ceara de păr sau gel, pomada nu întărește părul și nu se usucă. Cu ajutorul acesteia îți poți aranja părul de câte ori este necesar, pe parcursul unei zile.

Două tipuri de pomade

Există două tipuri de pomade: pe bază de ulei și pe bază de apă, iar noi îți punem la dispoziție o întreagă gamă de produse, potrivite pentru toate tipurile de păr, precum și pentru diverse stiluri și frizuri.

Documentează-te din descrierea produselor

Pe site-ul nostru găsești sfaturi de utilizare pentru fiecare dintre ele, iar în punctul nostru fizic, specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie.  De obicei, recomandăm pomadele pe bază de apă, care îți garantează o utilizare mai ușoară, curățare rapidă și rezultate optime.

In concluzie

Suntem convinși că ai ajuns la concluzia că definirea personalității tale se regăsește și în aspectul elaborat al părului sau al bărbii, iar aceasta vor străluci de prospețime folosind o pomadă de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *