Atunci când vine vorba de îngrijirea personală, bărbații acordă o mare importanță produselor cosmetice pe care le folosesc în fiecare zi. Angry Beards poate fi șocant la prima vedere, un brand premium, ce reușește să satisfacă nevoile și exigențele chiar și celor mai pretențioși bărbați. Ce e unic la Angry Beards, este felul în care ei îşi gândesc şi îşi promovează produsele, totul fiind parcă învăluit într-un umor negru plăcut de gustat.

Ca bărbat, pentru a avea o barbă uniformă și cu un aspect impecabil, este nevoie să aplici produse de top, cum ar fi și cele din gama Angry Beards.

Povestea unui brand de top – Angry Beards

Nu ştim dacă fondatorii brandului sunt jucători înrăiţi de Angry Birds, dar ne place ingeniozitatea cu care au răstălmăcit literele şi cuvintele. Ei bine, compania a fost înfiinţată de Adam, Thomas și Monica, toţi 3 militând pentru un obiectiv comun: crearea și oferirea unor cosmetice bărbăteşti premium, împachetate în mod deosebit, la prețuri rezonabile.

După un proces de cercetare de mai bine de 9 luni, cei trei specialiști au găsit formula perfectă pentru baza produselor lor. În prezent, fiecare bărbat se poate convinge de calitatea acestora, chiar pe propria… barbă.

Ceea ce este bine de știut este faptul că produsele Angry Beards au drept țară de proveniență Republica Cehă, însă la momentul actual sunt în topul preferințelor bărbaţilor din întreaga Europă. Potrivit conceptului companiei Angry Beards, dacă investești în produse de o calitate superioară, vei fi răsplătit de 100 de ori. Oricine își dorește un look de invidiat, iar forma și textura bărbii joacă un rol esențial în acest sens. Iar Angry Beards sunt cartea sigură să te ferchezuieşti în mod ispititor.

Varietatea, trăsătura fundamentală a brandului de cosmetice bărbăteşti Angry Beards

Inițial, exista o singură categorie de produse Angry Beards, mai exact, cele destinate ritualului de îngrijire a bărbii. Treptat, clienții fideli au fost cei care au transformat compania într-una de succes.

La momentul actual pe site-ul nostru poţi găsi accesorii Angry Beards pentru stilizarea bărbii (foarfece, shavetta, pieptene din lemn pentru barbă, pelerină pentru coafor), cât și deodorante, parfumuri pentru corp, șampoane, cremă pentru păr cu protecție termică și multe alte produse ce întrunesc o caracteristică de bază: eficiența.

Nu este deloc surprinzător faptul că brand-ul Angry Beards este regăsit cu regularitate în orice salon de top. Pe lângă calitatea produselor, interesant este și design-ul lor. Știai că recipientele Angry Beards sunt realizate din materiale premium, fiind importate din Olanda?

Produsele din gama de îngrijire a bărbii rămân bestseller-ul lor, iar dintre acestea amintim balsamul de barbă, uleiul și rollerul pentru barbă.

Există două mari categorii de produse, destinate atât pentru creșterea, cât și pentru menținerea într-o stare perfectă a bărbii. Tratamentele pentru creștere au un conținut ridicat de vitamine și substanțe nutritive ce hidratează și fortifică foliculii de păr, rezultând o barbă deasă și uniformă.

În ceea ce privește tratamentul de menținere, este vorba despre formule create special pentru a întreține barba corespunzător. De la șampon, la balsam sau ulei de barbă, toate acestea pot deveni de nelipsit din ritualul tău zilnic de îngrijire, dacă îţi doreşti să arăţi întotdeauna impecabil.

Cosmetice bărbăteşti Angry Beards – O idee excelentă de cadou

Dacă urmează ziua de naștere a unui bărbat special din viața ta, îi poți oferi un dar pe măsură. Produsele de îngrijire marca Angry Beards sunt excelente pentru a fi dăruite tatălui, fratelui, prietenului sau partenerului de viață.

Și bărbații sunt foarte atenți la detalii, iar cu un astfel de cadou nu poți să dai greș niciodată. Uită de alegerile clasice și fă-i să se simtă cu adevărat speciali pe aniversați.

Fie că alegi să le oferi produse de îngrijire a bărbii sau produse pentru igiena personală, Angry Beards reprezintă o idee de luat în calcul. Ba mai mult, îți poți îndrepta atenția către un set cadou ce conține două sau mai multe produse, pentru a le oferi o gamă completă de îngrijire.

Îți doreşti să faci un cadou cu adevărat util, pe care bărbatul să îl poată utiliza în fiecare zi? Atunci tocmai ai descoperit rețeta succesului: cosmeticele bărbăteşti Angry Beards.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.