1. Alege produsele dorite

Poti cauta un produs direct in campul special de cautare din stanga sus sau navigand in categoriile de produse direct din meniul principal.
Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin utilizarea butonului “Adauga in cos”. Poti adauga in cos mai multe produse, indiferent de categorie.

2. Verifica-ti comanda

Dupa ce ai selecatat produsele dorite, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa verifici lista produselor selectate, sa modifici cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

3. Finalizarea comenzii

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa completezi detaliile de facturare si metoda de plata dorita.

4. Finalizarea comenzii

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Continua cu finalizeaza” meniul cosului de cumparaturi. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

5. Confirmarea comenzii

Vei fi informat in momentul in care coletul cu produsele tale sunt ridicate de catre un reprezentant al firmei de curierat sau, dupa caz, daca au fost pregatite pentru a fi ridicate de la sediul nostru. Livrarea se face oriunde pe teritoriul Romaniei, fara plata kilometrilor suplimentari.