Pudra de volum Dauntless Modern Grooming Texture Powder 28g

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
119,00 Lei
Stoc epuizat Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU DAUNT001

✔️ Comanda pana la ora 15:00 ca sa primesti produsele a doua zi lucratoare
✔️ 6.000+ de recenzii
✔️ 50.000+ de comenzi onorate
✔️ Livrarea este gratuita pentru comenzi de peste 250 lei
✔️ Livrare prin Easybox - cu costuri reduse

Descriere

Pudra de volum Dauntless Modern Grooming este cel mai nou membru al gamei Dauntless.

În interiorul acestei sticle mici se afla o pudra ce are la baza o formula plina de beneficii, fiecare conceput pentru a vă oferi o funcție specifică.

Începem cu argilele-bentonită și caolin. Îți oferă textură, volum și un finisaj mat uscat. Imediat după veți vedea un amestec neted de cărbune activat și pudră de săgeată care împrospătează părul, oferă o textură suplimentară și scapă de orice ulei de a doua zi care ar putea să se afle în părul tău, ca un șampon uscat! După aceea, părul tău va fi îngroșat sau împușcat dintr-o infuzie de Pudră de Siliciu și pentru a-l feri să nu se usuce prea mult, Aloe intervine pentru a păstra liniștea. După toate acestea, VP/VA Copolymer creează o prezență lipicioasă pentru a lua tot ce a oferit deja pudra și a o menține pe loc.

De asemenea, puteți activa „metoda secretă de coafare” luând niște pudră în mâini, adăugând puțină apă pentru a crea o consistență „asemănătoare noroiului” și apoi adăugati-o pe părul umed și uscati cu uscatorul.

Acest produs este ușor parfumat pentru a elimina orice miros natural pe care îl oferă ingredientele, cu parfumul nostru de colonie „neînfricat”. Are un parfum extrem de ușor și discret.

Aranjarea parului cu Dauntless Texture Powder nu ar putea fi mai ușoară. Pur și simplu uscați-vă părul complet, luați flaconul și tamponați-l în jurul capului, aplicând pudra pe rădăcinile părului. Apoi folositi degetele pentru a activa. De asemenea, puteți pune pudra în mâini și apoi o apicati direct în jurul capului, dacă preferați.

Recenzii

Ai folosit acest produs?
Posteaza review

Lasă-ne o părere sinceră şi poţi inspira mii de clienţi în alegeri.

Detalii

SKU
DAUNT001
Categorii
Greutate
0.03 kg
Brand
Produs in
SUA
Fixare
MEDIE
Aspect
Mat