Sapun de ras premium Captain Fawcett Scapicchio Shaving Soap 110g

Captain Fawcett
195,00 Lei
Captain Fawcett
Cod produs - SKU 5060338441413
Stoc limitat

✔️ Comanda pana la ora 15:00 ca sa primesti produsele a doua zi lucratoare
✔️ 6.000+ de recenzii
✔️ 50.000+ de comenzi onorate
✔️ Livrarea este gratuita pentru comenzi de peste 250 lei
✔️ Livrare prin Easybox - cu costuri reduse

Descriere

Sapunul de ras premium Captain Fawcett Scapicchio este rezultatul colaborarii cu Luigi Scapicchio, membru al uneia dintre cele mai vechi familii de frizeri din lume. Împreună au produs aceast magnific săpun de ras de lux, cu rom de smochine, măsline și dafin, contribuind cu succes la experiența supremă de bărbierit.

Inspirația pentru acest săpun de bărbierit cu parfum glorios și luxos vine din plantațiile abundente de smochini și măslini ale familiei Scapicchio, care se găsesc în Puglia.

Numele Scapicchio se identifica cu una dintre cele mai renumite și respectate familii de frizeri din lume. Signor Marco Scapicchio și-a deschis pentru prima dată frizeria in 1820, iar pentru următoarele cinci generații, abilitățile de artizanat asociate acestei nobile profesii s-au transmis din tată în fiu. Scapicchio sunt maeștri ai artei italianului vintage și specialiști în bărbierit cu lamă fixă Kamisori. Aceste tehnici renumite sunt încă predate în faimoasa lor Academie.

Parfumul revigorant al săpunului aduce un omagiu străbunicului lui Luigi, care a emigrat la Chicago în 1910 și și-a înființat prima frizerie italiană. Vincenzo a ajuns la timp să devină unul dintre frizerii personali de încredere ai lui Al Capone.

 

Legenda spune ca în 1905 Capitanul Peabody Fawcett RN Ret’d a disparut in timp ce naviga catre Ubangi, un afluent major al raului Congo.

Pana in anul 1997 nu a fost gasita nicio urma a expeditiei sale, pana cand a fost achizitionat un cufar vechi dintr-o casa veche.

Printre lucrurile mucegaite a fost gasit un pansament rafinat continand alifii, unguente si jurnale de aventura.

Printre multe povești din jurnal s-au gasit detaliate retetele cu ingredientele exotice pe care le utiliza capitanul in ingrijirea personala.

Acele formule au fost reproduse intocmai, iar astăzi, impreună cu renumita ceara de mustata si poțiunile originale Fawcett, sunt in topul preferintelor bărbaților din întreaga lume.

Recenzii

Ai folosit acest produs?
Posteaza review

Lasă-ne o părere sinceră şi poţi inspira mii de clienţi în alegeri.

Detalii

SKU
5060338441413
Categorii
Greutate
0.39 kg
Produs in
Marea Britanie