Set cadou pentru barbierit Antiga Barbearia Ribeira Porto

Antiga Barbearia de Bairro
205,00 Lei
Antiga Barbearia de Bairro

✔️ Comanda pana la ora 15:00 ca sa primesti produsele a doua zi lucratoare
✔️ 6.000+ de recenzii
✔️ 50.000+ de comenzi onorate
✔️ Livrarea este gratuita pentru comenzi de peste 250 lei
✔️ Livrare prin Easybox - cu costuri reduse

Descriere

Setul cadou pentru barbierit Antiga Barbearia Ribeira Porto vine ambalat intr-o cutie foarte eleganta putand fi dat cadou chiar si celor mai pretentiosi dintre domni si contine cele doua elemente esentiale in realizare ritualului de barbierit traditional:

Crema de barbierit Antiga Barbearia Ribeira Porto 125ml

Crema de barbierit Antiga Barbearia Ribeira Porto este un produs premium, pentru barbierit, ce asigura un barbierit confortabil direct la dumneavoastra acasa. Aceasta protejeaza pielea in timpul barbieritului si asigura o mai fina alunecare a lamei de ras pe suprafata pielii.

Crema de barbierit Antiga Barbearia Ribeira Porto are un parfum clasic ce contine note de bergamonta, portocal, petitgrain, magnolie, iasomie si cedru.

Pamatuf de ras din par de mistret Antiga Barbearia Ribeira Porto

Pamatuful de ras Antiga Barbearia Ribeira Porto este un accesoriu premium pentru barbierit, inspirat din zona de nord a Portugaliei, mai exact regiunea Douro. Acesta este realizat din par natural de mistret, cu banda decorativa la mijloc, iar manerul este din lemn vopsit traditional. Dimensiunea parului acestui pamatuf este de 50 de mm in timp ce diametrul inelului este de 22mm.

Recenzii

Ai folosit acest produs?
Posteaza review

Lasă-ne o părere sinceră şi poţi inspira mii de clienţi în alegeri.

Detalii

Categorii
Set pentru
BARBIERIT
Produs in
Portugalia