Welcome to iBarber.ro – Let’s go back like it used to be! Be a real man!
Sa facem cunostinta

Suntem un magazin online destinat exclusiv barbatului modern, care in prezent se confrunta cu diferite provocari atunci cand vine vorba de alegerea stilului care il reprezinta.

Inceputul

Am pus bazele acestui magazin online in anul 2017, atunci cand ne-am dat seama ca, in ciuda cresterii accesului la informatii, a comertuilui online si a globalizarii pietei, inca exista o mare varietate de produse extraordinare de ingrijire a barbatilor, utilizate si comercializate cu succes in Barber Shop-urile din intreaga lume, dar care erau inca relativ inaccesibile in tara noastra.

Obiectivul nostru

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a livra produse de inalta calitate, in conditii excelente.

Fie ca vorbim de styling, de ingrijirea barbii sau a parului, aici gasesti doar branduri de rezonanta internationala, cu viziuni avangardiste care, prin calitatea produselor, au atras simpatia celor mai apreciati profesionisti din lumea intreaga.

Experienta noastra

Experienta pe care echipa noastra o are in domeniul produselor de grooming pentru barbati este demonstrabila prin renumele brandurilor pe care le regasesti aici.

Studiem in permanenta pietele internationale, participam la toate targurile de beauty, si adaugam in mod constant produse noi de cea mai inalta calitate. Inainte de a fi comercializate aici, toate produsele sunt testate si aprobate de profesionisti cu ani buni de experienta.

 

+70 BRANDURI
+1200 PRODUSE
+2000 RECENZII PRODUSE
+10000 COMENZI ANUAL