Condiții generale pentru returul produselor vândute de iBarber.ro:

CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs comandat de pe www.ibarber.ro in termen de 14 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.
Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. In cazul in care se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 14 zile de la receptionarea de catre SMART BARBER SOLUTIONS S.R.L a produsului returnat.
La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur:

Produse de îngrijire personală (inclusiv Cosmetice) din motive de protecție a sănătății clienților, aceste produse nu pot fi returnate decât dacă nu au fost utilizate, desigilate sau testate;
⇨ Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse;
⇨ Produse achizitionate de la alte magazine;
⇨ Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)
⇨ Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator, indiferent daca acestea au fost sau nu utilizate dupa desigilare (ex.: aparate de ras, masini de tuns etc.);

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice deoarece termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.